Facebook 2016

Bijdragen in 2016

 

Een jaar geleden lag Roelina net voor de tweede keer weer in het ziekenhuis. Opnieuw spanning, zorgen en onzekerheid.
Deze dagen zijn gevuld met beelden uit die laatste week en de emoties die daar bij horen. Maar ook met dankbaarheid om wat we toen samen hebben kunnen delen, en de warmte en liefde van veel, heel veel mensen om ons heen. Het gemis blijft, maar de liefde overheerst.
31 aug. 2016 08:53

 

Sorry, maar in het Engels klinkt het beter:
Life isn't about having, but about being. And being means to live in open and sharing relations to people, not things, ideas or ideologies.
6 nov. 2016 12:31

 

Denk aan mijn vader. Inzicht dat ik aan hem toeschrijf:
"Jongen, als je oplet zul je merken dat mensen anders zijn dan jij. Ga er om te beginnen van uit dat ze niet gek zijn. Sta open voor wat ze beweegt, en je zult merken dat je veel van elkaar kunt leren."
Dank je wel, pa!
16 nov. 2016 22:13

 

Vandaag gaan we trouwen, Marga en ik. De bevestiging van een liefde die ons gegeven is na het verlies van ons beiden, vorig jaar; Berrie een Roelina. Een wonder dat we dankbaar omarmen. Vandaag de dag om dat met anderen te vieren. Zoals we op onze trouwkaart schreven:
In liefdevolle herinnering aan Berrie Peters een Roelina Engelage, zonder wie wij niet de mensen zouden zijn geworden die wij nu zijn, beamen wij vol verwondering en dankbaarheid wat ons in elkaar gegeven is: een leven dat in gedeelde liefde verder gaat.
2 dec. 2016 07:12


<top>